NEEM CONTACT OP VOOR WEBSITE EN GRAFISCH DESIGN VRAGEN

WEBDESIGN & ONTWERPEN

Over mij

Nisa TUTUCU

Welkom op mijn site,

Wie is Nisa?

Mijn naam is Nisa Tutucu. Ik ben 22 jaar oud.

Momenteel volg ik de opleiding INFORMATICA aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens de opleiding focussen we op verschillende programmeertalen en technieken. In het eerste jaar hebben we voornamelijk Python en C# leren gebruiken. Het tweede jaar focust zich minder op de taal, maar meer op de techniek van het programmeren, denk hierbij bijvoorbeeld aan het gebruiken van algoritmes, web development, databases, concurrency, software designs en security. Mijn einddoel is om een academische carrière op te bouwen als software developer. 

Ik heb 4 jaar gestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam VMBO, voor de opleiding tot grafisch vormgever. Ik heb gewerkt met verschillende programma’s: Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign en Premiere Pro.

Na deze studie tot grafisch vormgever ben ik in 2020 afgestudeerd aan de opleiding Mediatechnologie, niveau 4 MBO van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Daarbij heb ik les gekregen over o.a. HTML, CSS, PHP, Javascript, jQuery, database, SQL, AJAX, WordPress, Swift, Android Studio en Unity. Daarnaast leerde ik o.a. ook om websites en webapplicaties te maken. In 2019-2020 heb ik mijn afstudeerstage bij kentivo.com afgerond. Hier was ik voornamelijk bezig met programmeren in python op het gebied van Machine Learning en Kunstmatige Intelligentie.

Naast mijn MBO-studie heb ik ook een cursus gevolgd via Mimo en daar heb ik certificaten behaald op het gebied van Web Developer, Programming for Games, Code for Android Apps en Code for IOS Apps.

Naast mijn studie heb ik een WordPress WebDesign bedrijf opgestart in maart 2019 waar ik WordPress websites en webshops maak. Daarnaast sta ik open om in bedrijven projectmatig als freelancer te werken. Vanaf juni 2020 t/m juli 2023 runde ik ook mijn webshop naast het WebDesignen.

In oktober 2020 heb ik mijn eigen winkel geopend die is gevestigd aan de passage van de Rotterdamse Kubuswoningen, Overblaak 104, 3011 MH Rotterdam. Hier verkoop ik voornamelijk boeken over websites maken, programmeren en andere studieboeken. Daarnaast geef ik ook online privé les over WordPress en het maken van websites. In februari 2021 heb ik mijn eerste stagiair aangenomen. Uiteindelijk heb ik zes stagiaires (van de opleiding software developer) tegelijk begeleid op het gebied van WordPress.

In September 2021 ben ik begonnen met werken als Peercoach aan de Hogeschool Rotterdam. Mijn werk is hierbij om docenten te assisteren en studenten les te geven/te coachen.

In 2022 heb ik de studenten Award gewonnen van Blis Digital. Blis Digital was een klant van ons voor een school opdracht. Hierbij werd mijn groepje voor de beste product gekozen. Vervolgens heb ik ook bij Blis Digital gesolliciteerd waarbij ik 5 maanden stage heb gelopen. Momenteel werk ik hier ook sinds januari 2023 parttime als backend developer.

Ook ben ik actief in de sportwereld; ik heb taekwondo gedaan en stond ik gedurende 5 jaar in de top 3 van de Nederlandse kampioenschappen, ook ben ik 1e van Luxemburg en 2e van Turkije geworden. De denksport heeft eveneens mijn interesse; ik heb het diploma schaaktrainer behaald en ben dus ook een officiële schaaktrainer. Door deze prestaties ben ik door Hotiad verkozen tot beste sporter van 2015.

Nisa TUTUCU

Chat openen
WhatsApp met Nisa Tutucu
Hallo 👋,
Ik help u graag! Hoe kan ik u helpen?