Mediaredactie

Vol gepland januari 2022.

Op de oude manier schrijven is voorbij, nu schrijft iedereen met SEO (Search Engine Optimization) kennis op het internet. Dit doen schrijvers om meer resultaat te krijgen. Voor dit vak moet u een zoekmachine-analyse kunnen maken. Hieruit worden de keywords gehaald die vervolgens worden meegenomen en daaruit wordt de tekst geschreven. SEO wordt eveneens gebruikt voor video en beeld.

Kan ik u ergens anders mee helpen?

Mediaredactie

Het mediaredactiewerk is erg breed. Ik zet het op een rijtje voor u:

Websites

Webshops / Webwinkels

Social Media

Reclameteksten

Tijdschriften

Kranten

Voor een succesvolle website moet constant gewerkt worden aan het maken en vernieuwen van teksten. Vaak moeten minimaal 3-4 pagina’s tekst per week op uw website worden geschreven. Dit neemt extreem veel tijd in beslag omdat zowel voor- als achteraf een SEO-analyse moet worden gedaan. Als dit niet wordt gedaan, kan er niet goed worden gescoord in Google. Als u niet hoog staat in Google kunt u niet concurreren met concurrenten op het internet.

SEO

Mediaredactie met SEO doe ik dus ook. Maar dit jaar (tot januari 2022) zit ik vol gepland en heb ik jammergenoeg geen tijd voor nieuwe opdrachten. Als u geïnteresseerd bent in deze dienst kunt u een afspraak maken vanaf januari 2022.

Geinteresseerd in mijn andere diensten?