Welkom op mijn site,

Wie is Nisa?

Mijn naam is Nisa Tutucu. Ik ben 20 jaar oud.

Momenteel volg ik de opleiding INFORMATICA aan de Hogeschool Rotterdam. Tijdens de opleiding focussen we op verschillende programmeertalen, dit jaar focussen we op de programmeertaal Python. Mijn einddoel is om een academische carrière op te bouwen als software developer. 

Ik heb 4 jaar gestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam VMBO, voor de opleiding tot grafisch vormgever. Ik heb gewerkt met verschillende programma’s: Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign en Premiere Pro.

Na deze studie tot grafisch vormgever ben ik in 2020 afgestudeerd aan de opleiding Mediatechnologie, niveau 4 MBO van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Daarbij heb ik les gekregen over o.a. HTML, CSS, PHP, Javascript, jQuery, database, SQL, AJAX, WordPress, Swift, Android Studio en Unity. Daarnaast leerde ik o.a. ook om websites en webapplicaties te maken. In 2019-2020 heb ik mijn afstudeerstage bij kentivo.com afgerond. Hier was ik voornamelijk bezig met programmeren in python op het gebied van Machine Learning en Kunstmatige Intelligentie.

Naast mijn MBO-studie heb ik ook een cursus gevolgd via Mimo en daar heb ik certificaten behaald op het gebied van Web Developer, Programming for Games, Code for Android Apps en Code for IOS Apps.

Naast mijn studie heb ik een WordPress WebDesign bedrijf opgestart in maart 2019 waar ik WordPress websites en webshops maak. Daarnaast geef ik ook privéles in het maken van WordPress websites. Ook sta ik open om in bedrijven projectmatig als freelancer te werken. Sinds juni 2020 heb ik mijn webshop toegevoegd aan de website. Via deze site verkoop ik boeken op het gebied van websites maken, zoals gespecialiseerd worden in WordPress en WooCommerce webwinkel, maar ook programmeertaal boeken.

In oktober 2020 heb ik mijn eigen winkel geopend die is gevestigd aan de passage van de Rotterdamse Kubuswoningen, Overblaak 104, 3011 MH Rotterdam. Hier verkoop ik voornamelijk boeken over websites maken, programmeren en andere studieboeken. Daarnaast geef ik ook WordPress Training (zelf website maken) fysiek in de winkel. Ook kunnen de WordPress Trainingen online in een privé les vorm gegeven worden.

Ook ben ik actief in de sportwereld; ik heb taekwondo gedaan en stond ik gedurende 5 jaar in de top 3 van de Nederlandse kampioenschappen, ook ben ik 1e van Luxemburg en 2e van Turkije geworden. De denksport heeft eveneens mijn interesse; ik heb het diploma schaaktrainer behaald en ben dus ook een officiële schaaktrainer. Door deze prestaties ben ik door Hotiad verkozen tot beste sporter van 2015.

Nisa TUTUCU

Fatih Tekmen
Fatih Tekmen
08/06/2021
Altijd goed bereikbaar en zeer snel in het uitvoeren van opdrachten. Ik ben erg tevreden met mijn website! Mocht je een website willen laten bouwen of aanpassingen willen aanbrengen aan je al bestaande website dan ben je bij nisatutucu zeker op het juiste adres!
Leila Kasmi
Leila Kasmi
17/02/2021
Heeft een snelle service en maakt websites van goede kwaliteit! Daarnaast ook een flexibele bedrijf met veel opties. Zeker een aanrader dus!
Stephanie Evans
Stephanie Evans
09/01/2021
Zeer vriendelijk, stopt liefde in haar werk en levert prachtige websites op. Zeker een aanrader om bij haar uw website op professionele wijze te laten maken.
Moss Boten
Moss Boten
03/01/2021
Ze denken heel goed mee. En de website die zij heeft gemaakt is praktisch en mooi
Karin de Gooijer
Karin de Gooijer
15/11/2020
Nisa heeft mij snel en vakkundig geholpen met aanpassingen op mijn website. Ze heeft aan een half woord genoeg, begrijpt wat je wilt uitstralen, denkt mee en de communicatie verliep vlot en prettig. Ik kan haar van harte aanbevelen!
Seyfi Eser
Seyfi Eser
15/11/2020
Reageert snel, vriendelijk, en komt haar afspraken na. Ze is een topper. Ga zo door
Andre S
Andre S
15/11/2020
Nisa is als jonge ondernemer instaat om mijn vraag als klant om te zetten in een praktische website die ik in eigen beheer kan aanpassen. Prettige samenwerking snelle acties en slimme tips en ideeën. De prijs-kwaliteit is prima. Nisa is open in wat ze doet en wat dit kost. Dus geen vaagheden over afspraken en prijzen. Dus een prima keuze om met haar aan de slag te gaan!
mtarhan1973
mtarhan1973
15/11/2020
TULAY Havva Ozden
TULAY Havva Ozden
11/10/2020

Winkelmand