Website Design PROCES

RekenTraining_NisaTutucu

 PERSOONLIJK CONTACT

U heeft van begin tot eind alleen persoonlijk contact met mij. Uiteraard maak ik ook al uw werk. Kortom u heeft alleen met mij te maken, hierdoor vermijden we miscommunicaties.

Lees hier meer informatie over mij; nisatutucu.nl/over-mij

INFORMATIE OVER WORDPRESS EN WOOCOMMERCE

Van alle online websites is 40% gemaakt met WordPress. WordPress is een kant en klare WebDesign systeem. Doordat de programmeer werk van WordPress al gedaan is kan de prijs van de website ook lager zijn dan normaal. De prijzen beginnen daardoor vanaf € 225,- excl. BTW. Als WebDesigner installeer ik WordPress en koppel ik het vervolgens aan uw domein. Vervolgens installeer ik de WordPress thema en maak ik de layout naar uw wensen.

Op maat geprogrammeerde website begint rond de € 5.000,- en zelfs deze websites hebben minder goede functionaliteiten dan WordPress. Een WordPress systeem voldaan aan alle eigenschappen van een gewone website en webshop. Als u een unieke wens heeft, moet hier wel codering voor gebruikt worden nodig.

WooCommerce is een webshop plugin die gemaakt is door en voor WordPress. Ik maak een WordPress webshop met de WooCommerce plugin en uw gewenste design al vanaf € 300 excl. BTW. Doordat de WooCommerce plugin door WordPress zelf gemaakt is en dus geen externe plugin is, is dit veel betrouwbaarder voor uw webshop.

SOORT WORDPRESS WEBSITES – WEBSHOPS

 De websites die ik maak:
– Inspiratie websites
– Informatieve websites
– Webshop met WooCommerce

Ik maak geen externe functionaliteiten/plugins waarbij programmeren voor nodig is.
Ook maak ik geen websites voor gezondheid schadelijke producten( zoals alcohol, coffeeshops etc. ) en voor sekshops. .

DOMEIN EN HOSTING

Ik laat mijn domein en webhosting doen door transip.nl. De reden dat ik TransIP gebruik is doordat zij elk uur een backup van de website maken.

SSL

Als u wilt beveilig ik uw website ook met SSL.

THEMA – LAYOUT

Ik gebruik het thema Divi voor uw website. U kunt de layouts van Divi bekijken via elegantthemes.com/layouts/

MARKETING ONDERSTEUNING

 • Ik kan de plugin YOAST SEO installeren voor u. Deze plugin bevat tools om beter te scoren bij Google. Ook deze plugin is geen externe plugin en is gemaakt door WordPress zelf.
 • Profiel Logo of Omslagfoto; Facebook vanaf € 130,-, Youtube vanaf € 130,-, Linkedin vanaf € 130,-, Twitter vanaf € 130,-, Instagram (allen profiellogo) vanaf € 40,-

  BETAALDE PLUGINS

  Ook is het mogelijk om waar nodig betaalde plugins te installeren op de website. Daarbij kies ik nooit voor externe plugins, echter is dit wel mogelijk op eigen risico. Ik kies zelf niet voor de externe plugins doordat deze plugins voor problemen kunnen oorzaken, doordat ze bv. niet meer geupdate worden. De standaard functionaliteiten van WordPress/WooCommerce zijn voldoende voor een succesvolle ondernemende website/webshop, mits uw marketing ook goed werkt.

  STOCK FOTO’S MET LICENTIES

  Foto’s met licentie kunt u kopen via stock.adobe.com.

  BETALINGSSYSTEEM VOOR UW WEBSHOP

  Voor de betalingssysteem voor WooCommerce gebruik ik Mollie.com.

  UW WENSEN

  De website wensen kan op afstand of met persoonlijke afspraak besproken worden.  Hierbij bespreken we hoeveel pagina’s u wilt, eventueel hoeveel producten u wilt, hoeveel foto’s u op de website wilt etc.

  EXTRA’S:

  • Logo ontwerpen vanaf 300,- ( 4 logo schetsen, 1 uitwerken)
  • Producten foto maken op mijn werkplek: vanaf € 10,-
  • Producten foto maken op uw werkplek: Startkost € 200,- + € 60,- per uur. Reiskosten € 0,35 per kilometer, + parkeerkosten.
  • Uw eigen website zelf leren beheren: Club training € 29,99 per maand (9 lessen per maand), prive les € 45,- per uur

  OFFERTE

  Aan de hand van uw wensen maak ik een offerte voor u klaar

  • Alle teksten en foto’s zijn onder de verantwoordelijkheid van de klant.

  STARTEN EN OPLEVERING

  Na dat de offerte geaccepteerd is, alle teksten en foto’s naar mij verzonden zijn en de 50% aanbetaling ontvangen is, zal ik beginnen aan de website. Een normale website wordt binnen ongeveer 2 weken afgerond en opgeleverd. Daarna zal de andere 50% betaald worden.

  SERVICE NA OPLEVERING

  • Wijzigingen van kleine teksten, het verwijderen pagina etc. kost ongeveer 25,-
  • Het toevoegen van een extra pagina: vanaf 80,-
  • Het aanmaken van een E-mail: 25,-
  • Ik kan u leren om zelf uw website of webshop te beheren en aanpassen. (Club training € 29,99 per maand (9 lessen per maand), prive les € 45,- per uur)

   

  Alle prijzen zijn excl. BTW