Een WordPress website laten maken

Wat verstaat u onder een goede website?
Ik versta onder een goede website overtuigingskracht! Uw website moet een duidelijk verhaal en een duidelijk beeld achterlaten van uw diensten en/of producten.

Heeft u een website nodig?

Website laten maken in Rotterdam door nisatutucu

1. WORDPRESS

WordPress is een persoonlijk publishing-systeem geschreven met behulp van PHP en MySQL. WordPress is een CMS (Content Management System). Dit betekent dat het een platform is waarvan de inhoud kan worden bewerkt en gepubliceerd.Het is direct geïndexeerd door Google en de pagina-openingen zijn erg snel. Deze WordPress CMS is gericht op gebruik, snelheid, ruime gebruikerservaring en gemak.

3. UW WEBSITE LATEN MAKEN

Als u een website wilt laten bouwen, kunt u een mail sturen naar info@nisatutucu.nl  met daarin de benodigdheden die u op uw website wilt. Naar aanleiding van deze mail zal ik u een offerte toesturen. Uiteraard kunnen we indiengewenst, ook een uitgebreid vrijblijvend gesprek voeren. Hiervoor kan ik eventueel bij u langskomen in Rotterdam.

5. PERSOONLIJKE CONTACT

In grote bedrijven kan het lastig zijn om uw verhaal in een keer aan een medewerker te vertellen. U zult namelijk met veel verschillende mensen moeten communiceren en uw verhaal meerdere malen moeten uitleggen. Omdat ik alleen werk zult u altijd alleen met mij te maken hebben, dus korte lijnen. Dit voorkomt verwarring en zorgt ervoor dat uw verzoeken sneller en zonder miscommunicatie voldaan kunnen worden.

2. DOMEIN EN WEBHOSTING

4. UW WEBSITE ZELF BEHEREN

Winkelmand

Benieuwd naar de tarieven?

Alle prijzen zijn excl. BTW

Voor andere opdrachten kunt u mailen naar info@nisatutucu.nl

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Chat met Nisa Tutucu
Hallo👋,
Ik hulp u graag. Stuurt u mij een bericht?