Over mij

Welkom op mijn site,

Mijn naam is Nisa Tutucu. Ik ben 18 jaar oud en ik studeer momenteel aan het MBO van het Grafisch Lyceum Rotterdam. Ik volg hier de opleiding Mediatechnologie, niveau 4.

Ik heb tot nu toe al les gekregen over o.a. HTML, CSS, PHP, Javascript, jQuery, database, SQL, AJAX, WordPress, Swift, Android Studio en Unity. Ik leer o.a. ook om websites en webapplicaties te maken.

Naast mijn MBO studie heb ik ook zelf een cursus gevolg via Mimo, hier heb ik certificaten behaald op het gebied van Web Developer, Programming for Games, Code for Android Apps en Code for IOS Apps.

Dit jaar loop ik mijn afstudeerstage bij kentivo.com, hier leer ik vooral om te programmeren in python op het gebied van Machine Learning en kunstmatige intelligentie.

Ik heb ook 4 jaar gestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam VMBO als Grafisch vormgever. Ik heb gewerkt met Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign en Premiere Pro. 

Na mijn MBO diploma wil ik graag verder studeren met Informatica aan de Hoogschool Rotterdam. Mijn einddoel is om een academische carrière op te bouwen als software ingenieur.

Naast mijn schoolstudie heb ik een WordPress webdesign bedrijf waar ik WordPress websites en webshops maak. Ook sta ik open om in bedrijven of projecten te werken als freelancer.

Daarnaast ben ik actief in de sportwereld, ik heb taekwondo gedaan en hierbij stond ik 5 jaar op een rij in de top 3 van de Nederlandse kampioenschappen. Daarnaast ben ik ook 1e van Luxemburg en 2e van Turkije geworden. Ook heb ik de diploma behaald voor schaaktrainer. Ik ben dus ook een officiële schaaktrainer. Door deze prestaties ben ik gekozen als beste sporter van 2015 door Hotiad.

Nisa TUTUCU