Over mij

Welkom op mijn site,

Mijn naam is Nisa Tutucu. Ik ben 18 jaar.

Ik studeer op dit moment op het Grafisch lyceum Rotterdam MBO Media technologie, niveau 4. Ik heb al les gekregen over o.a. HTML, CSS, PHP, Javascript, jQuery, database, SQL, AJAX, WordPress, Swift, Android Studio en Unity. Ik leer o.a. om websites en webapplicaties te maken.

Dit jaar ben ik bezig met mijn laatste jaar. Dit jaar loop ik stage bij kentivo.com, hier leer ik vooral op te programmeren in python op het gebied van Machine Learning en kunstmatige intelligentie.

Ik heb ook 4 jaar gestudeerd op het Grafisch Lyceum Rotterdam VMBO als grafisch vormgeven. Ik heb gewerkt met Adobe Photoshop, Illustrator, Indesign en Premiere Pro.

Na mijn MBO diploma wil ik graag verder studeren met Informatica op het Hoogschool Rotterdam. Mijn einddoel is om een academische carrière op te bouwen als software engineer.

Buiten mijn schoolstudie heb ik ook taekwondo gedaan en daarbij stond ik 5 jaar op een rij in de top 3 van de Nederlandse kampioenschappen. Daarnaast ben ik ook 1e van Luxemburg en 2e van Turkije geworden. Ook heb ik de diploma behaald voor schaaktrainer. Ik ben dus ook een officiële schaaktrainer. Daarnaast ben ik ook gekozen door Hotiad voor de beste sporter van 2015.

Nisa TUTUCU