Cursussen

Cursus WordPress

Bent u op zoek naar een website? Ik kan uw website met plezier maken. U levert mij alle teksten en foto’s aan. Uw website is dan in de meeste gevallen in 1 week klaar. Voor de website tarieven kunt u kijken op de tarieven pagina. Als ik uw website maak, zal het snel zijn maar u zal uw eigen website nog steeds niet kunnen beheren, wilt u dit wel? Dan zit u aan het juiste adres. Ik geef cursus WordPress. U hoeft hiervoor GEEN voorkennis te hebben. Ik leer u websites bouwen vanaf 0. Het is dus uiteraard een WordPress cursus beginners. In de meeste gevallen kunt u in 4 uur de basics van uw website beheren. Maar wilt u meer leren dan alleen de WordPress basic skills? Dan kan dat natuurlijk ook. Er is oneindig kennis over WordPress die u kunt leren. U kunt zelf kiezen hoeveel uur Cursus WordPress u wilt nemen. De prijs wordt per uur berekend. Het bedraagt €45 euro (ex BTW) per uur. Cursus WordPress Rotterdam sta ik meer bekend om maar wij kunnen uiteraard ook de lessen online houden.

In deze cursus website bouwen / curus WordPress zult u meer leren over:

WordPress Berichten
Met de berichten functie in WordPress kunt u bloggen, nieuwbrieven schrijven of andere leuke berichten schrijven. Ik ga u leren hoe u berichten kunt aanmaken, publiceren, wijzigen en kunt verwijderen.

WordPress Pagina’s
Pagina’s zijn nodig om uw WordPress website een mooi geheel te maken. Met pagina’s kunt u bijvoorbeld denken aan een homepage, over mij pagina en contacten pagina. Voor andere pagina voorbeelden kunt u ook kijken naar andere (WordPress) websites. Ik zal u leren om pagina’s aan te maken, te publiceren, te wijzigen en te verwijderen.

WordPress Media
WordPress heeft ook een Media optie. In de media kunnen wij voornamelijk foto’s en video’s toevoegen. Wij gaan dit ook onder controle krijgen en zullen de foto’s vervolgens gebruiken in onze WordPress berichten en pagina’s.

WordPress Plugins
Plugins zijn externe functies die u in uw website kunt installeren. Deze plugins hebben WordPress gebruikers geprogrammeerd voor andere WordPress gebruikers. Zo hebben we veel meer opties die wij kunnen toepassen in WordPress en zijn wij minder beperkt. U kunt hierdoor bijvoorbeeld uw website vertalen of social media knoppen toevoegen.

WordPress Thema’s
WordPress thema’s worden gebruikt om de website de juiste uitstraling geven. Dit is een stukje design. WordPress heeft veel verschillende thema’s, hier door kan iedereen gemakkelijk een thema vinden naar zijn of haar smaak.

WordPress Widgets
Bij de WordPress widgets kunt u denken aan zijbalken en footerbalken. Ze kunnen uw WordPress website een extra optie geven.

Als u na de Cursus WordPress, WordPress nog interessant vindt kunnen wij ook doorgaan met de Woocommerce WordPress cursus.
Voor meer informatie over de WordPress cursussen kunt u kijken op mijn contact pagina.